TooTea voor organisaties

Gezonde drank zonder gedoe!

Steeds meer organisaties kiezen voor gezond. Het is wetenschappelijk bewezen dat gezonde voeding bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Kinderen ontwikkelen zich op sociaal en cognitief vlak beter en zijn gelukkiger. Gezonde drank toegankelijk maken betekent dat wij het makkelijk maken voor uw medewerkers. Geen extra gedoe dus!

Het Concept

Voor de bereiding van TooTea werk je met de TooTea infuser, hiermee zet je eenvoudig en snel 2 liter TooTea, ideaal als Gastouder of op je KDV & BSO groep! Met één TooTea verpakking kun je +/- 10 TooTea Infusers bereiden. Niet alleen lekker dus, maar ook nog eens vriendelijk geprijsd.

De voordelen

Jouw organisatie bestelt voordelig!

Met een bedrijfsaccount bestel je een stuk voordeliger. Vul hier onder je bedrijfsgegevens in en wij nemen direct contact met je op zodat jullie kinderen voordelig TooTea kunnen drinken!

Ook is het mogelijk om TooTea te bestellen via “Van Kekem Fruit” de partner met de hoogste kwaliteit groente en fruit voor de kinderopvang, met eigen planet-proof gecertificeerde appel en peer gaarde. Tevens biedt Van Kekem Fruit ook gratis proefweken aan om kennis te maken met hun product en service!

Met TooTea geeft u elk kind de mogelijkheid om gezond op te groeien door ze een gezonde drank aan te bieden. Wij bieden een gezond, biologisch maar vooral lekker alternatief.

Vraag een proeverij aan

Wil je nog niet aanmelden, maar wel kennismaken, vraag dan een proeverij of demonstratie aan.