Gezonde drank zonder gedoe!

Steeds meer kinderopvangorganisaties en verenigingen kiezen voor gezonde maaltijden en biologische producten. Het is wetenschappelijk bewezen dat gezonde voeding bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Kinderen ontwikkelen zich op sociaal en cognitief vlak beter en zijn gelukkiger. Gezonde drank toegankelijk maken betekent dat wij het makkelijk maken voor uw medewerkers. Geen extra gedoe dus!
We laten jullie graag kennismaken met TooTea doormiddel van een gratis introductieweek.

Het Concept

Voor de bereiding van TooTea werk je met de TooTea infuser, hiermee zet je eenvoudig en snel 2 liter TooTea. Met één verpakking kun je +/- 10 TooTea Infusers bereiden, wat neerkomt op een gemiddeld prijs van 1 euro. Hieruit schenk je dan ongeveer 16 glazen TooTea. Niet alleen lekker dus, maar ook nog eens vriendelijk geprijsd.

Als organisatie kun je hier onder een account aanmaken voor onze webshop. Je ontvangt na controle een inlogcode waarmee je een stuk vooreliger besteld. Het is ook mogelijk om TooTea te bestellen in de webshop van onze partner Van Kekem fruit. Natuurlijk kun je dan meteen ook planet proof fruit bestellen voor op de opvang.
Met TooTea geeft u elk kind de mogelijkheid om gezond op te groeien door ze een gezonde drank aan te bieden.

De voordelen

  • TooTea is 100% biologisch en vrij van theïne, cafeïne, E-nummers, toegevoegde suikers, Vegan en vrij van noten.
  • TooTea is samengesteld en uitgebreid getest voor en door kinderen.
  • Het is vers verpakt weg van de massaproductie.
  • TooTea is zowel warm als koud lekker.
  • Snel en eenvoudig te bereiden.

Jouw organisatie bestelt voordelig!

Met een bedrijfsaccount bestel je een stuk voordeliger. Vul hier onder je bedrijfsgegevens in en na controle door ons kunnen de kinderen voordelig TooTea drinken! Nieuwe organisaties ontvangen een kortingscode van 10% korting voor de eerste bestelling!

[wholesale_registration]